crest.png

Bara 20 minuter från Stockholm C | Hitta hit

In English english.png

_MG_4823.jpg
_MG_4910.jpg
_MG_4916.jpg

Bröllop i Slottsmiljö

I Bröllopspaketet ingår champagne alternativt mousserande vin med påfyllning och läckert tilltugg, ”Bröllopsmeny”, 3-rätter: förrätt med ett glas vin, varmrätt och vin med påfyllning, dessert, kaffe/te, avec, läskbuffé med skurna frukter till, senare - vickning.
Priset är 1980:-
I det ingår även en klassisk fin dukning med linneservetter, snittblommor samt personal och lokal.
Ni disponerar festvåningen i 8 timmar.
Slottet är öppet t.o.m. 02.00.

Ladda ner Bröllopsmeny som PDF

Bröllopsfesten

amalia06.JPGBröllopsfesten brukar inledas med en brudskål. Gästerna tar drinken,under varma årstiden på altanen med vacker utsikt över Mälaren. 
På vinter - framför brasan i hallen eller i salongerna.

Bröllopstårta kan beställas på egen hand eller  hos vår leverantör Black Vanilla Café, 073-880 70 06

Väljer ni dessertvin till efterrätten gör det er middag väl avrundad. Efter middagen kan vi öppna bar. Olika alternativ är möjliga: bjudbar eller betalbar, ni väljer. Vi är alltid redo att hjälpa till med musik till dans, vi har några DJ att rekommendera.

Mat och dryck

Vi på Ljunglöfska slottet erbjuder er flexibilitet i ert val av mat och dryck. Ni komponerar en egen meny och väljer viner ur vinlistan. Känns det svårt att bestämma sig kan brudparet komma och provsmaka den tilltänkta maten. Ni får goda råd med lämpliga viner. Specifika önskemål kan diskuteras med kökschefen. Små gäster får den mat de önskar sig.

När bröllopsfesten börjar närma sig skickar vi vår ”checklista” med alla punkter som vi tycker, är viktiga för en lyckad fest hos oss. Då är ni välkomna till en grundlig genomgång av arrangemanget.

I samråd med er diskuterar vi olika alternativ för en optimal sittning, dukning, och blommor.

Mer information om ditt bröllop! (pdf)

För dem som vill veta allt om bordpalecering enligt tradition (pdf)

Ställ frågor om ditt bröllop: